Træfældning – Vores spidskompetence

Træfældning Holstebro og Struer, medarbejder fælder træ

Vi har specialiseret os inden for træfældning af alle typer. Vores spidskompetence er inden for fældning af de særligt vanskelige træer. Denne særlige kompetence gør os i stand til at fælde alle træer uanset placering og størrelse. Dette gør vi ved brug af indtrækning med spild eller topkapning.

Efterfølgende arbejde kan bestå af evt. en rodfræsning hvis dette ønskes. Tag kontakt i dag

 

Træfældning i Vestjylland

Vi er stærkt til stede i Vestjylland. Vi klarer alle anlægsgartner og træfældningsopgaver i adskillige byer og områder, dette inkludere blandt andet: Holstebro, Struer, Vinderup, Karup J, Aulum, Sørvad, Vildbjerg, Vemb, Ulfborg, Videbæk, Sunds, Hjerm, Borbjerg, Bremdal & Lemvig.

 

Vi ved det det er mange byer – men det er derfor vi er eksperter og specialister inden for området. Dette betyder dog ikke at vi ikke har lyst til at rejse lidt for at udføre en opgave. Så står du og mangler en fældning eller en anlægsgartner et sted i resten af Danmark, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os og så finder vi en løsning for dig!

Vi sørger for at operere med sikkerhed og professionalisme – og er meget gennemgående i vores arbejde så vi ikke misser noget. Fældning af træer kan være en udfordrende opgave – særligt når ikke er meget plads men vi tager os gerne af alle slags opgaver, så du ikke skal tænke på det.

 

– Dine træer, Vores erfaring = Sikker fældning