Snerydning Holstebro

SilvaLausen skov og anlæg er din professionelle anlægsgartner i Holstebro og i resten af Midtjylland.
Vi er højt specialiseret indenfor, træpleje, træfældning, snerydning og anlægsgartneri.

28 23 63 89 jesper@silvalausen.dk

Leder du også efter nogen til at stå for saltning og snerydning i Holstebro området? Hos SilvaLausen kan vi sørge for at du ikke kommer på glatis. Vi klarer alle snerydnings opgaver for erhvervsejendomme og grundejerforeninger. 

Send os en besked på jesper@silvalausen.dk eller ring til os direkte på 28 23 63 89

Hvem salter vejene om vinteren?

På alle offentlige veje er det kommunen som står for snerydning og saltning af vejene. Til gengæld er det privatpersoner, som er ansvarlige for at rydde fortovet uden for ens grund. Det samme gælder for parkeringspladser, grusveje, privat veje, indkørsler, gangstier m.m. Vi salter ikke private fortov men påtager os gerne opgaven for erhverv og grundejerforeninger.

Det er lovpligtigt for dig at holde alle stier med grænse til din ejendom sneryddede og saltede. Det kan være meget koldt og tidskrævende at leve op til dette krav i alle årets kolde vintermåneder. Derfor søger mange at få en professionel til at sørge for det. Hos SilvaLausen udfører vi alt i vintertjeneste i Holstebro for grundejerforeninger, virksomheder og offentlige instanser. Ring til os og hør mere om hvordan.

Vi tilbyder saltning for virksomheder!

Den danske vinter byder altid på masser af is og i nogle tilfælde også sne. Når først minusgraderne kommer, følger en ret stor arbejdsbyrde til landets virksomheder. Sne, slud og is skaber glatføre for biler og usikre ben for gående. Derfor er det vigtigt at salte og snerydde rettidigt.

Hos SilvaLausen tilbyder vi saltning af veje og snerydning i Holstebro og omegn. Få hjælp til at holde din virksomheds parkeringsplads og gangstier fri for is og sne. Tag kontakt i dag og få et godt tilbud på hvad det vil koste jeres virksomhed at få lavet snerydning og saltning hos os.

Slip for snerydning i Holstebro ved din virksomhed!

I Danmark er det lovpligtigt at snerydde og salte alle stier omkring din ejendom i tidsrummet 7 til 22. Det betyder at det også er dig, der skal sørge for at gamle Gertrud ikke brækker hoften, når hun kommer gående på fortovet ud for din ejendom.

Det kan være enormt tidskrævende og trættende at skulle skovle sne og salte før kl. 7 en kold vintermorgen. Derfor vælger flere husejere at hyre en virksomhed. Hos SilvaLausen tilbyder vi saltning af veje, pladser og stier i Holstebro kommune i både land og by. Kontakt os i dag og få et tilbud på hvad det vil koste dig at få os til at rydde jeres fortov eller virksomhedens grund.

Kontakt