Træfældning i Struer, Holstebro og Midtjylland

SilvaLausen skov og anlæg er din professionelle anlægsgartner i Holstebro og i resten af Midtjylland.
Vi er højt specialiseret indenfor, træpleje, træfældning, snerydning og anlægsgartneri.

28 23 63 89 jesper@silvalausen.dk

Vi udfører træfældning i Struer, Holstebro og Midtjylland. Vi har en stærk tilstedeværelse i hele Vestjylland og Midtjylland. Vi klarer alle anlægsgartner og træfældning opgaver i adskillige byer og områder, dette inkluderer blandt andet: Holstebro, Struer, Vinderup, Karup, Aulum, Sørvad, Vildbjerg, Vemb, Ulfborg, Videbæk, Sunds, Hjerm, Borbjerg, Bremdal, Lemvig og Herning.

Er din by ikke på listen, så tøv ikke med at tage kontakt til os på tlf. 28236389, så finder vi en løsning for dig!

20 år med træfældning som vores spidskompetence!

Vi har udført professionel træfældning i Midt- og Vestjylland i over 20 år, så vi kender til både geografien og processen. Vi fælder dine træer, ryder op med vores flisehugger og fræser stubbene. Så slipper du selv for det hårde slid.

Kvalitets træfældning i Struer, Holstebro og resten af Midtjylland!

Vi har specialiseret os i træfældning af alle typer. Vores spidskompetence er inden for fældning af de særligt vanskelige træer. Teamets lange erfaring og uddannelse gør os i stand til at fælde alle træer uanset placering og størrelse. Dette gør vi ved brug af indtrækning med trækspil eller sektionsvis fældning (topkapning). Vi arbejder nænsomt og sjældent med store maskiner, så din have ikke tager skade.
Har du et træ der skal fældes så kontakt os i dag.

Lad os klare alt arbejdet! Vi tager skraldet

Med vores store trailermonterede Flishugger, er det en smal sag at fjerne grenene når træet er fældet. Arbejdet er effektivt og vi kan næsten altid have plads til alt affaldet i vores store tiptrailer. På den måde sparer vi dig for vognmand og container tømning.

Efterfølgende arbejde kan bestå af evt. en rodfræsning hvis dette ønskes. Tag kontakt i dag og hør hvad SilvaLausen kan tilbyde af træfældning i Struer og Midtjylland. Vi hjælper dig gerne med at finde ud af hvad den bedste fremgangsmåde er til netop de træer du skal have fældet, så du får det bedste slutresultat.

Få os til at udføre din træfældning i Holstebro, Struer eller Midtjylland i dag!

Vi sørger for at operere med sikkerhed og professionalisme – og er meget gennemgående i vores arbejde så vi ikke misser noget. Fældning af træer kan være en udfordrende opgave – særligt når ikke er meget plads, men vi tager os gerne af alle slags opgaver, så du ikke skal tænke på det. Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig, hvad enten det er træfældning i Struer og Midtjylland, eller en anden udfordrende fjernelse af træer i dit område.

Husk nu vi klarer alle anlægsgartner og træfældning opgaver i adskillige byer og områder, dette inkluderer blandt andet: Holstebro, Struer, Vinderup, Karup, Aulum, Sørvad, Vildbjerg, Vemb, Ulfborg, Videbæk, Sunds, Hjerm, Borbjerg, Bremdal, Lemvig og Herning.

Kontakt