Snerydning Viborg

SilvaLausen skov og anlæg er din professionelle anlægsgartner i Holstebro og i resten af Midtjylland.
Vi er højt specialiseret indenfor, træpleje, træfældning, snerydning og anlægsgartneri.

28 23 63 89 jesper@silvalausen.dk

Leder du efter en virksomhed som kan foretage vintertjenester for dig og din virksomhed? Hos Silva Lausen tilbyder vi saltning og snerydning i Viborg til erhverv og grundejerforeninger. Vi hjælper med alt fra glatførebekæmpelse af jeres ejendom samt snerydning af den større p-plads, så dine medarbejdere altid kan komme sikkert på arbejde. Kontakt os i dag og få et godt tilbud.

Vi klarer alle snerydnings opgaver for erhvervsejendomme og grundejerforeninger.

Lad os klarer dine vintertjenester

Som virksomhedsejer har man også lovpligt på at rydde fortovet uden for ens ejendom for sne i vinterhalvåret, så ens medarbejdere og kunder kan komme sikkert til dørs. Det kan være meget tidskrævende, koldt og ikke mindst farligt. Derfor vælger flere og flere at få en anden virksomhed til at stå for deres saltning og snerydning i Viborg og omegn.

Mellem kl. 7 om morgenen og 22 om aftenen skal alle stier og veje være gangbare. Det kan koste dyrt i erstatning, hvis nogen glider og falder, fordi man ikke har fået ryddet og saltet i tide. Derfor tilbyder SilvaLausen hurtig snerydning og saltning i Viborg til både erhverv og grundejerforeninger.

Vi salter ikke private fortov men påtager os gerne opgaven for erhverv og grundejerforeninger. 

Saltning af veje og snerydning i Viborg

Som grundejer kan det være rigtig tidskrævende og besværligt at rydde større arealer for sne eller sikre det mod glatis. SilvaLausen tilbyder alle former for vintertjeneste i Viborg og omegn – uanset grundens størrelse. Nysgerrig på hvad en snerydning vil koste dig? Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Få ryddet dine p-pladser og veje for sne og is!

Måske din virksomhed har en stor parkeringsplads, som skal saltes og ryddes for sne om vinteren? Uanset p-pladsens størrelse kan det være en stor hovedpine at slippe for glatføre i hele vinterhalvåret. Det behøver det dog ikke at være.

Hos SilvaLausen har vi specialiseret os i alle former for vintertjeneste. Hvad enten du står med en asfalteret p-plads, en grussti eller en strækning fortov op til ejendommen, står vi klar til at hjælpe din virksomhed med saltning af veje nær Viborg. Få et godt tilbud hos SilvaLausen – så kommer du ikke på glatis igen.

Kontakt os i dag! Ring til os på 28 23 63 89 eller send os en direkte mail på jesper@silvalausen.dk

Kontakt