Snerydning Struer

SilvaLausen skov og anlæg er din professionelle anlægsgartner i Holstebro og i resten af Midtjylland.
Vi er højt specialiseret indenfor, træpleje, træfældning, snerydning og anlægsgartneri.

28 23 63 89 jesper@silvalausen.dk

Har du brug for saltning af veje og snerydning i Struer området? Hos SilvaLausen får du en professionel og hurtig snerydning og saltning. Hvad enten du leder efter efter en løsning til din virksomhed eller din private ejendom kan SilvaLausen tilbyde alle former for vintertjeneste i Struer og omegn.

Vi klarer alle snerydnings opgaver for erhvervsejendomme og grundejerforeninger.

Vi tilbyder vintertjenester til alle slags virksomheder

Hos SilvaLausen er vi dygtige til at bekæmpe glatføre. Vi dækker hele Midtjylland og er specialiserede i at komme ud hurtigst muligt, så du kan begå dig sikkert på vejene om morgenen. Få en saltning i Struer udført af os og undgå kørsel på vinterens nådesløse isslag.

Vi salter ikke private fortov men påtager os gerne opgaven for erhverv og grundejerforeninger. 

Vi står tidligt op om natten så du ikke behøver gøre det. Vinterhalvåret byder på minusgrader og særligt om natten. Det kan gøre det farligt at køre på vejene. Derfor er det også lovpligtigt at rydde for sne og is i tidsrummet mellem 7 og 22 alle dage. Selvom kommunen sørger for de store veje, så er alle private veje, fortov og stier ikke dækket. Det kan vi hjælpe dig med. Kontakt SilvaLausen i dag og hør mere om vores vintertjeneste i Struer og omegn.

Få os til at klare din snerydning i Struer!

Er din virksomhed i færd med at finde en løsning til snerydning og saltning af jeres arealer? Hos SilvaLausen får du en hurtig og effektiv saltning af alle p-pladser, stisystemer, indkørsel og andre områder på ejendommen. Vi er tidligt oppe i de mørke morgentimer så du og dine medarbejdere kan gå udenfor uden at blive til Bambi på glatis.

Kontakt os for at indhente et tilbud på saltning og snerydning nær Struer.

Book os til snerydning og saltning til grundejerforeninger!

Uanset om din virksomhed er placeret på landet eller i byen, kan der være store udfordringer med at holde udendørsarealer sikre for gående og bilister i vinterhalvåret. Godt nok er snefald et sjældent syn i Danmark. Til gengæld er isslag i de koldeste måneder en daglig udfordring.

Som virksomhedsejer eller grundejer har man lovpligt til at holde fortov og veje sikre for færdsel mellem 7 og 22. Det betyder at hvis nogen kører galt på jeres veje eller skvatter på jeres fortov; som grænser op til din ejendom, så falder ansvaret tilbage på din virksomhed. Derfor får flere og flere et eksternt firma til at stå for at salte eller gruse deres virksomheds veje. Ring til os og hør mere om hvad SilvaLausen kan tilbyde af saltning af veje i Struer området.

Kontakt