Snerydning Thisted

SilvaLausen skov og anlæg er din professionelle anlægsgartner i Holstebro og i resten af Midtjylland.
Vi er højt specialiseret indenfor, træpleje, træfældning, snerydning og anlægsgartneri.

28 23 63 89 jesper@silvalausen.dk

Har du behov for vintertjenester i form af saltning eller snerydning i Thisted eller Thy? Så skal du ringe til os! Hvad enten du leder efter en løsning som grundejerforening eller virksomhed, kan vi komme med et godt tilbud. Vi klarer alle snerydnings opgaver for erhvervsejendomme og grundejerforeninger. Læs mere herunder.

Professionel vintertjeneste fra en lokal virksomhed

Hos SilvaLausen får du en kompetent og hurtig glatførebekæmpelse i hele vinterhalvåret. Når sneen falder er det for mange mennesker ensbetydende med at finde sneskraberen frem igen. Den større hovedpine er dog isslag, som kan være svært at få øje på.

I Danmark er det lovpligtigt at rydde og salte fortovet omkring ens ejendom i tidsrummet 7 – 22. Det gælder både private husejere og erhvervsejendomme. Det samme gælder for private veje og andre stier, hvor gående eller bilister ofte færdes. Få en professionel til at stå for din snerydning og saltning af veje i Thisted området. Ring til os i SilvaLausen og få et godt tilbud på din vintertjeneste.

Vi salter ikke private fortov men påtager os gerne opgaven for erhverv og grundejerforeninger. 

Snerydning i Thisted for alle erhverv

Leder din virksomhed også efter nogen til at salte og rydde for sne? Det er vigtigt at holde hele deres område sikkert for gående og bilister. Hos SilvaLausen hjælper vi virksomheder store som små med vintertjeneste i Thisted. Det kan være parkeringspladser, stier mellem forskellige bygninger, private veje og grusveje, indkørsel, eller andre områder, hvor dine medarbejdere færdes.

Hos SilvaLausen er vi hurtigt på pletten og hjælper dig med at komme sikkert på arbejde. Vi tilbyder saltning og snerydning i Thisted kommune og omegn.
Kontakt os i dag og få et tilbud.

Gør livet nemt for dig og dine medarbejdere!

Vinterhalvåret er en udfordring for mange virksomheder og grundejerforeninger. Når sneen falder, skal man svinge med sneskraberen for overhovedet at kunne komme på arbejde, det har man ikke også brug for når man ankommer til arbejdspladsen. Ved virksomheder skal der også ryddes ved fortov og dertil saltes, så det er sikkert for gående at passere jeres ejendom. Det kan være meget tidskrævende og hamrende koldt. Hos SilvaLausen hjælper vi virksomheder og grundejerforeninger med saltning af veje og snerydning i Thisted. Kontakt og i dag og få et godt tilbud på vintertjeneste i Thisted.

Kontakt