Snerydning i Skive og Salling

SilvaLausen skov og anlæg er din professionelle anlægsgartner i Holstebro og i resten af Midtjylland.
Vi er højt specialiseret indenfor, træpleje, træfældning, snerydning og anlægsgartneri.

28 23 63 89 jesper@silvalausen.dk

Hos SilvaLausen får du en punktlig og professionel saltning og snerydning i Skive og hele Salling omegn.

Uanset om du er en virksomhed eller grundejerforening eller noget helt fjerde kan vi hjælpe dig med saltning af veje.

Vi klarer alle snerydnings opgaver for erhvervsejendomme og grundejerforeninger.

Professionel vintertjeneste

Hos SilvaLausen får du et dygtigt hold til at sørge for snerydning nær Skive. Vi kører i hele Midtjylland og hjælper dig, der vil undgå glatføre. Uanset om det er en indkørsel, p-plads eller et stisystem du skal have saltet og ryddet, kan vi give en hånd.

Vinterhalvåret byder på flere måneders minusgrader. Særligt om natten bliver vejene farlige at køre på. Derfor er det også lovpligtigt at sørge for at alle veje og stier er ryddet for sne og saltet mod is i tidsrummet 7 til 22. Hos SilvaLausen sørger for at dine veje er sikre at færdes på. Ring til os i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med rettidig og hurtig snerydning og saltning i Skive og omegn.

Vi salter ikke private fortov men påtager os gerne opgaven for erhverv og grundejerforeninger.

Saltning af veje og p-pladser for virksomheder

Leder din virksomhed også efter en dygtig og effektiv snerydder? Hos SilvaLausen tilbyder vi at salte alle parkeringspladser og gangstier på jeres erhvervsområde. Det gælder selvfølgelig også alle fortov som grænser op til jeres ejendom.

Det kan hurtigt blive dyrt at betale erstatningen for en medarbejder eller anden gående, som skvatter på glatis. Det er nemlig lovpligtigt for virksomheder at holde alle gangstier, indkørsler, p-pladser og fortov omkring grunden sikre at færdes på hele vinteren igennem. Få en professionel virksomhed til at lave jeres vinterarbejde – ring til os i dag og hør hvordan SilvaLausen kan hjælpe jer med snerydning i Skive og omegn.

Snerydning i Skive & Salling for grundejerforeninger

Det kan være tidskrævende og meget koldt selv at stå for saltning og snerydning i Skive og Salling for ens virksomhed eller grunde. Netop derfor skal du lade os stå for jeres stisystemer og parkeringsområder. Uanset om du kommer fra en grundejerforening eller virksomhed så har vi en løsning.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på din vintertjeneste i Skive eller andre dele af Salling og omegn.

Kontakt