Snerydning Silkeborg

SilvaLausen skov og anlæg er din professionelle anlægsgartner i Holstebro og i resten af Midtjylland.
Vi er højt specialiseret indenfor, træpleje, træfældning, snerydning og anlægsgartneri.

28 23 63 89 jesper@silvalausen.dk

Hos SilvaLausen tilbyder vi en professionel og punktlig snerydning og glatførebekæmpelse. Vi kender Midtjylland som vores egen bukselomme. Få en hurtig saltning og snerydning i Silkeborg området i dag. Vi klarer alle snerydnings opgaver for erhvervsejendomme og grundejerforeninger.

Vi sørger for vintertjeneste til tiden

Når vinteren kommer igen, hører de glatte veje til de mørke dage. Det betyder at alle indkørsler, parkeringspladser og fortov skal sikres mod is fra de tidlige morgentimer. Vi salter dog ikke private fortov men påtager os gerne opgaven for erhverv og grundejerforeninger. 

Undgå problemer med glatføre uden så meget som at løfte sneskraberen. Hos SilvaLausen kan du få en hurtig levering af snerydning og saltning. Uanset om du leder efter en løsning som grundejerforening eller som virksomhed, så har vi et godt tilbud til dig.

Kontakt os i dag! Ring til os på telefon: 28 23 63 89 eller send os en mail direkte på: jesper@silvalausen.dk og hør hvordan vi kan hjælpe dig med snerydning i Silkeborg og omegn.

Saltning af veje og p-pladser for grundejerforeninger!

Mange virksomheder har et stort område at holde fri for sne, slud og isslag. Her kan det være en stor hjælp at få et firma til at hjælpe med at holde området sikkert for gående og bilister. Hos SilvaLausen tilbyder vi at holde alle p-pladser, indkørsler, private veje, stier osv. på din virksomheds grund fri for glatføre.

Det er lovpligtigt at gøre det sikkert for gående at færdes på fortovet op til din virksomheds ejendom i tidsrummet mellem 7 og 22. Det betyder at både dine medarbejder og andre fodgængere skal kunne færdes sikkert på fortovet. Hvis der sker et uheld, falder ansvaret derfor tilbage på dig.

Få SilvaLausen til at sørge for din virksomheds snerydning og saltning i Silkeborg. Ring til os og modtag et godt tilbud på din virksomheds vintertjeneste.

Lad os klarer din snerydning i Silkeborg for din virksomhed!

Få SilvaLausen til at stå for saltning og snerydning i Silkeborg området. Vi tilbyder både grundejerforeninger og virksomheds ejendomme at sørge for jeres vintertjenester. Kontakt os i dag og få et godt tilbud i dag!

Kontakt