Snerydning Midtjylland

SilvaLausen skov og anlæg er din professionelle anlægsgartner i Holstebro og i resten af Midtjylland.
Vi er højt specialiseret indenfor, træpleje, træfældning, snerydning og anlægsgartneri.

28 23 63 89 jesper@silvalausen.dk

Hvad indebærer vintertjeneste?

Vil du også have sneryddet og saltet dine veje uden at få iskolde fingre? Hos SilvaLausen kan du få en hurtig og professionel snerydning i Midtjylland. Vi tilbyder alt i saltning af veje, snerydning og andet vintertjeneste. Kontakt os i dag og hør mere. Vi klarer alle snerydnings opgaver for erhvervsejendomme og grundejerforeninger.

Det kan være farligt for gående at gå på glatte veje i vinterhalvåret. Derfor stilles der krav til dig med et hus eller anden ejendom ud til offentlig sti (f.eks. fortov) om at salte og rydde arealer, hvor gående færdes.

Det kan godt hurtigt være en stor mundfuld, hvis man skal have foretaget saltning af veje i Midtjylland. Lange grusveje, store parkeringspladser eller indkørsler kan være meget tidskrævende, hvis man ikke har det rigtige udstyr ved hånden. Læg dertil at det kan være fysisk hårdt og farligt. Det leder mange til at hyre et snerydningsfirma til at sørge for sikkerheden på stier og veje i vinterhalvåret. Silva Lausen tilbyder saltning i Midtjylland og andre tjenester i vinterhalvåret til erhverv i hele det midtjyske.

Vi salter ikke private fortov men påtager os gerne opgaven for erhverv og grundejerforeninger.

Snerydning i Midtjylland for grundejerforeninger & erhverv

Måske ved du allerede, at alle grundejerforeninger i Danmark er forpligtet ved lov på at snerydde og salte fortovet uden for ens hus mellem kl. 7 om morgenen og 22 om aftenen. Men vidste du også, at istapper og snedynger på taget skal ryddes, så de ikke er til fare for forbipasserende fodgængere? Derudover skal alle veje der er i forbindelse med grunderforeninger saltes, så der ikke er glat føre.

Hos SilvaLausen tilbyder vi snerydning i Midtjylland. Uanset om du bor vest for Ringkøbing eller øst for Silkeborg kan vi køre ud og tilbyde vintertjeneste nær dig. Så slipper du for at fryse fingrene af og gående kan færdes trygt på din vej eller sti. Vi tilbyder også saltning af veje i Midtjylland til dig, hvad enten det er grusvej eller asfalteret.

Lad os salte og rydde din virksomhedsgrund

Har du en ejendom ud til en offentlig sti? Pligten til at snerydde og salte alle stier gælder også for erhvervsejendomme. Det kan være meget tidskrævende at holde alle stier og veje fri for sne. Derfor tilbyder vi saltning af veje i Midtjylland til dig, som har bedre ting at bruge din tid på. Fokuser på de andre opgaver i jeres virksomhed og lad SilvaLausen sørge for saltning og snerydning af jeres stier og veje.

Kontakt os for snerydning i Midtjylland nu!

Leder din virksomhed også efter nogen til at lave vintertjeneste i Midtjylland? Vi arbejder i hele det midtjyske landskab og kan køre ud til dig hvad enten du læser dette fra Herning, Skive, Thisted, Lemvig, Ringkøbing, Silkeborg, Viborg eller en helt anden by. Tag kontakt i dag og hør mere om hvad det vil koste din virksomhed at få snerydning, saltning og andet vintertjeneste hos SilvaLausen.

Kontakt