Snerydning Lemvig

SilvaLausen skov og anlæg er din professionelle anlægsgartner i Holstebro og i resten af Midtjylland.
Vi er højt specialiseret indenfor, træpleje, træfældning, snerydning og anlægsgartneri.

28 23 63 89 jesper@silvalausen.dk

Leder du efter nogen til at rydde sne og salte nær dig? Hos SilvaLausen tilbyder vi vintertjenester i form af glatførebekæmpelse og snerydning i Lemvig og omegn. Vi opererer i hele Vestjylland og Midtjylland og kan hurtigt være ude hos dig, når sneen falder.

Ring og få et godt tilbud fra SilvaLausen på en snerydning i Lemvig og omegn.

Professionel vintertjenester til erhverv!

Når vintermånederne banker på igen, betyder det også at årstiden for isslag og snefald er tilbage. Det gælder især i de tidlige mørke morgentimer. Hos SilvaLausen har vi specialiseret os i en hurtig levering af snerydning og glatførebekæmpelse i Vest- og Midtjylland.

Selvom kommunen rydder og salter de store veje, er der ofte mange andre områder som er for glatte til bilister og gående. Det kan være private veje, fortov op til din ejendom, p-pladser, indkørsler osv. Vi sørger for at du og alle andre kan komme sikkert rundt i bil, på gåben og på jernhesten.

Vi tilbyder saltning og snerydning i Lemvig til alle virksomheder

Vi tilbyder alt i vintertjeneste til erhverv. Det kan være at snerydde og salte parkeringspladsen, så dine medarbejdere kan komme sikkert på arbejde. Eller at rydde fortovet op til din virksomheds ejendom. Hvis nogen falder og slår sig på fortovet op til din virksomheds ejendom, falder ansvaret tilbage på dig. Det er farligt og kan hurtigt blive dyrt i erstatning.

Undgå at komme på glatis. Få SilvaLausen til at stå for saltning og snerydning for jeres virksomhed. Hvad enten I er placeret på landet eller i byen, hjælper vi med saltning af veje i Lemvig og omegn.

Vidste du godt, at det er lovpligtigt at rydde og salte fortovet foran din ejendom alle dage mellem 7 og 22? For husejere betyder det en alarm som ringer alt for tidligt og fingre som er ved at fryse af. Hos SilvaLausen tilbyder vi at snerydde din indkørsel og fortovet ude foran. Vi sørger for at du kommer sikkert ud af døren om morgenen.

Ring og book os til din virksomheds snerydning i Lemvig Kommune

Vi kan også tilbyde saltning og snerydning i Lemvig og omegn til fordelagtige priser for grundejerforeninger og andre grundejere. Ring til os i dag og lad os finde en pakkeløsning, som sikrer dit nabolag mod glatte veje.

Kontakt