Snerydning Ringkøbing

SilvaLausen skov og anlæg er din professionelle anlægsgartner i Holstebro og i resten af Midtjylland.
Vi er højt specialiseret indenfor, træpleje, træfældning, snerydning og anlægsgartneri.

28 23 63 89 jesper@silvalausen.dk

Leder du også efter nogen til at udføre saltning og snerydning? Hos SilvaLausen kan du få vintertjenester i form af saltning og snerydning i Ringkøbing og resten af Vestjylland. Undgå glatte veje og farlige fortov – få SilvaLausen til at rydde vejen for sne, slud og is nær dig.

Vi klarer alle snerydnings opgaver for erhvervsejendomme og grundejerforeninger. 

Hurtig rydning og saltning

Vi udfører snerydning og glatførebekæmpelse i hele Vest- og Midtjylland. Det gælder uanset om du er en virksomhed eller en del af en grundejerforening. Vi salter ikke private fortov men påtager os gerne opgaven for erhverv og grundejerforeninger. 

Det er lovpligtigt at rydde vej, stier og fortov så det er sikkert for gående i hele tidsrummet mellem 7 og 22. Det gælder både det fortov, der grænser op til din virksomheds ejendom, men også alle private veje, stier, parkeringspladser, indkørsel osv. på selve grunden.

Hos SilvaLausen får du en hurtig og effektiv snerydning og saltning af veje i Ringkøbing og omegn. Kontakt os i dag og få et godt tilbud.

Snerydning i Ringkøbing for alle typer erhverv

Hvis din virksomhed har brug for snerydning og saltning er SilvaLausen et godt bud. Vi tilbyder alt inden for vintertjeneste. Vintertjeneste inkluderer blandt andet rydning for sne og en saltning af parkeringspladser, indkørsel, fortov og andre stier på jeres grund.

Gør det sikkert for dine medarbejdere at komme på arbejde i vinterhalvåret. Hvis nogen falder og slår sig på din virksomheds arealer eller på fortovet der grænser op til ejendommen, kan din virksomhed stilles til ansvar. Få SilvaLausen til at klare ærterne og slip for bekymringerne. Ring til os i dag og få et godt tilbud på snerydning i Ringkøbing omegn.

Vintertjenester er lovpligtige i Danmark

Det er lovpligtigt for dig som en grundejerforening eller virksomhedsejer at rydde fortovet op til jeres boligejendomme for sne og glatis. Du ved sikkert hvor tidskrævende og iskoldt det kan være at rydde indkørslen efter en nat med snefald. Slip for de kolde fingre og få os til at klare snerydning på hele din ejendom.

Vi tilbyder også grundejerforeninger fordelagtig snerydning og saltning i Ringkøbing omegn. På den måde kan dine medarbejdere og alle kunder gå rundt uden at føle sig som Bambi på glatis. Det kan være farligt at falde og slå sig på de knapt synlige isslag.

Kontakt os i dag, du kan ringe til os på: 28 23 63 89 Ring til os i dag og hør mere om hvad SilvaLausen kan gøre for dig.

Kontakt