Snerydning Herning

SilvaLausen skov og anlæg er din professionelle anlægsgartner i Holstebro og i resten af Midtjylland.
Vi er højt specialiseret indenfor, træpleje, træfældning, snerydning og anlægsgartneri.

28 23 63 89 jesper@silvalausen.dk

Leder du efter nogen til at udføre snerydning i Herning? Hos SilvaLausen får du alt fra snerydning til saltning af veje. Vi kører i hele området omkring Herning. Vi klarer alle snerydnings opgaver for erhvervsejendomme og grundejerforeninger. 

Er det vigtigt at salte vejene?

Ja! Det er faktisk utrolig vigtigt. Det er lovpligtigt for alle grundejere og husejere at gøre det sikkert for gående at færdes på fortovet der grænser op til ejendommen mellem kl. 7 og 22. Hvis nogen glider og falder på fortov, sti eller vej omkring din ejendom falder ansvaret tilbage på dig. Derfor er det vigtigt at du snerydder og salter fortov og andre stier på og omkring din ejendom.

Vi salter ikke private fortov men påtager os gerne opgaven for erhverv og grundejerforeninger.

Det kan være både tidskrævende og vanskeligt at blive fri for glatis i hele det tidsrum. Derfor vælger flere og flere at hyre en ekspert til at snerydde og salte deres stier og veje. Hos SilvaLausen er vi dygtige til vintertjeneste. Er du nysgerrig på at høre hvad det koster at få saltning af veje i Herning og omegn? Kontakt os i dag og få et godt tilbud. Ring til os på 28 23 63 89 eller send os en direkte mail på: jesper@silvalausen.dk

Vi tilbyder saltning og snerydning i Herning!

Hvis du har været gennem en vinter som husejer, kender du det sikkert godt. Alarmen ringer, det er mørkt udenfor og minusgrader. Du kigger ud af vinduet og opdager at sne er faldet natten over. Du tøffer træt ud forbi virksomheden for at snerydde jeres ejendom og salte området – igen igen.

Sådan behøver det ikke at være. Få en virksomhed til at hjælpe dig med saltning af vejene og snerydning i Herning. Hos SilvaLausen tilbyder vi vintertjeneste for grundejerforeninger og virksomheder. Tag kontakt i dag og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vintertjeneste for virksomheder & grundejerforeninger!

Leder du efter nogen til at snerydde og salte jeres p-pladser og gangstier? Hos SilvaLausen tilbyder vi snerydning og saltning af veje ved Herning for alle typer virksomheder. Vi rydder sne og gør det sikkert at færdes på alt fra store asfalterede parkeringspladser til smalle flisebelagte stier.

Mangler du mandskab til at klarer dit snerydning i Herning? Så kontakt os nu!

Gør det sikkert for dine medarbejdere at komme fra bilen til hoveddøren. Få SilvaLausen til at salte og snerydde alle udendørsarealer. Vi klarer alt i vintertjeneste og snerydning i Herning området. Ring til os i dag og få et godt tilbud.

Kontakt